هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا (ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشورهای خارج از اوپک‌پلاس، تولید نفت را کاهش می‌‌دهند گشت‌های شبانه برخورد با نورپردازی‌های غیرضروری در مشهد فعال شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل سابق پدیده شاندیز به زندان بازگشت (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کابوس تکراری قطعی برق قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تیگو ۸ پرومکس ۳ میلیارد و ۵۶۰ میلیون تومان ۸۰۰ هزار تومان خرج تراشی ماهانه اینترنت خانوار با افزایش ۷۵ درصدی قیمت قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | پژو ۲۰۷ چند قیمت خورد؟ چطور فروش اقساطی را بدون خطا و با سرعت مدیریت کنیم؟ فروش ویژه سایپا به‌مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر، دوشنبه (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + لینک سایت طرح پیش فروش سایپا ویژه خودرو‌های فرسوده اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات مدیرعامل بانک مسکن: مردم توان بازپرداخت وام ۵۵۰ میلیونی نهضت ملی مسکن را ندارند تصویب قیمت ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومانی برای خرید تضمینی گندم تداوم حرکت صعودی شاخص کل | بورس ۳۰ هزار واحد مثبت شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین سهم مصرف آب در خراسان رضوی مربوط به بخش کشاورزی است پنجشنبه‌ها در مشهد و خراسان رضوی تعطیل شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول رقابت نابرابر کارگر ایرانی با ۸.۵ میلیون کارگر افغانستانی واگذاری بیش از ۸ هزار و ۷۰۰ قطعه زمین به خانواده‌های مشمول طرح جوانی جمعیت در خراسان رضوی پیش‌بینی کاهش ۱۵۰۰ مگاواتی مصرف برق با تغییر ساعت ادارات تعمیرات نیروگاه‌ها از خروج بیش از ۸ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری می‌کند بررسی قیمت میوه و تره‌بار در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | فلفل ۳۰ تا ۶۰ هزار تومان شناسایی ۶ هزار مشترک برق پرمصرف تجاری در خراسان‌رضوی | قطعی برق ۴۰۰ اداره پرمصرف (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد علت تأثیرپذیری بازارهای مالی از مذاکرات چیست؟
سرخط خبرها

«مک‌لارن» مال بحرین شد | زور جزیره بزرگ به جزیره کوچک نرسید

  • کد خبر: ۲۱۸۵۶۲
  • ۰۴ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۹
«مک‌لارن» مال بحرین شد | زور جزیره بزرگ به جزیره کوچک نرسید
با سرمایه‌گذاری صندوق ثروت دولتی ممتلکات کشور بحرین (BMHC)، از این پس، شرکت خودروسازی سوپراسپرت بریتانیایی McLaren به کشور بحرین تعلق دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، صندوق سرمایه‌گذاری دولتی این کشور حاشیه خلیج فارس، که با عنوان «شرکت هولدینگ ممتلکات بحرین» (Bahrain Mumtalakat Holding Company) شناخته می‌شود، مالکیت کامل شرکت خودروسازی مک‌لارن را در اختیار گرفته است. صندوق بحرینی، پیش از این و از سال ۲۰۰۷، زمانی که ۳۰درصد از سهام این شرکت را خریداری کرد، سرمایه‌گذار این گروه بوده است. این شرکت، طی این سال‌ها، به‌مرور، سهام خود را افزایش داده و بزرگ‌ترین سهامدار McLaren لقب گرفته بود. اکنون، در سال ۲۰۲۴، هولدینگ ممتلکات بحرین به‌طور کامل مالک مک‌لارن اتوموتیو (McLaren Automotive) است. این معامله به این معنی است که بحرین اکنون مالک اکثریت سهام تیم فرمول یک این شرکت نیز هست.

طبق اعلام مدیران این شرکت خودروسازی، واگذاری تمامی سهام مک‌لارن به بحرین نشان‌دهنده یک نقطه عطف در مسیر تحول در حال انجام این گروه خودرو‌های لوکس و اسپرت است، و به مک‌لارن اجازه می‌دهد تا بر ارائه طرح تجاری بلندمدت متمرکز شود. همچنین، این طرح شامل سرمایه‌گذاری در محصولات و فناوری‌های جدید می‌شود که به مک‌لارن اتوموتیو اجازه می‌دهد تا برای توسعه مدل‌های آینده خود گام مهمی بردارد.

شایعاتی وجود دارد که این شرکت قصد دارد هایپرکار جدید خود را تا پایان سال عرضه کند. احتمالا این هایپرکار دارای یک موتور پلاگین هیبریدی V8 با قدرت بیش از ۱۰۰۰ اسب بخار خواهد بود.

این شرکت چند سالی است که تحت فشار مالی شدید قرار گرفته است. در ۹ماهه اول سال ۲۰۲۳، مک‌لارن با ضرر ۲۷۹.۵میلیون پوندی مواجه بوده است. همچنین، همه‌گیری ویروس کرونا در سال‌های گذشته فشار اقتصادی زیادی بر این شرکت وارد کرد، زیرا تولید خودرو‌ها به حالت تعلیق درآمد و فعالیت‌های مسابقه‌ای در سراسر جهان لغو شد. این سازنده سوپراسپرت برخی از خودرو‌های خود را در سال ۲۰۲۲ به‌فروش رسانده تا برای پروژه «آرتورا» تأمین مالی کند.

تیم مسابقاتی این گروه در رویداد‌های فرمول یک، ایندی کار، فرمول E، اکستریم E و مسابقات الکترونیکی شرکت می‌کند. این شرکت همچنین تحت تأثیر یک بازسازی اساسی در ساختار قرار گرفت و ۲۵درصد از نیروی کار خود را در ماه مه سال ۲۰۲۰ اخراج کرد. سپس، با ایجاد اختلال گسترده در زنجیره تأمین، به‌ویژه کمبود تراشه‌های رایانه‌ای، متحمل ضرر شد. سهامداران شرکت مک‌لارن در دسامبر ۲۰۲۳ تجدید سرمایه کامل این گروه را تأیید کردند؛ بنابراین، چاره‌ای جز واگذاری این شرکت برای جبران کسری بودجه و راه‌اندازی مجدد کارخانه‌ها نبود و بدین ترتیب بحرین این فرصت را غنیمت شمرد و نسبت به خریداری تمامی سهام این شرکت اقدام کرد.

منبع: گجت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->